Novice

 
Razvrsti po:
 
 • Ponosno skačemo naprej

  25.11.2013

  Ljubno je kot prvi organizator celinskega pokala za ženske naredilo izjemno velik korak pri prepoznavnosti tega športa tudi v mednarodnem merilu. K temu je gotovo pripomogla medijska podpora številnih medijev.
  Več o ...
   
 • BTC prejel Evropsko nagrado družbeno odgovornih podjetniških praks

  19.04.2013

  Na razglasitvi zmagovalcev prve Evropske nagrade družbeno odgovornih podjetniških praks v Sloveniji, ki je potekala v četrtek, 18. aprila, in ki jo pri nas pripravljata Mreža za družbeno odgovornost Slovenije in Ekvilib Inštitut, je družba BTC prejela Evropsko nagrado v kategoriji velikih podjetij. BTC je nagrado prejel za projekt »BTC City in smučarski skoki za ženske«.
  Več o ...
   
 • Poročilo

  03.04.2013

  16. in 17. februarja je na Ljubnem ob Savinji potekal drugi FIS Svetovni pokal v smučarskih skokih za ženske, katerega se je udeležilo 45 tekmovalk iz 13 držav. Družba BTC je bila generalni pokrovitelj dogodka, hkrati pa je bila aktivno udeležena v samo organizacijo, pridobivanje pokroviteljev, komunikacijsko akcijo ter izvedbo dogodka.
  Več o ...
   
 • Slovenke na Ljubnem tik pod zmagovalnimi stopničkami

  17.02.2013

  Na Ljubnem ob Savinji so se ta konec tedna na tekmah Svetovnega pokala v smučarskih skokih pomerile najboljše smučarke skakalke. Med njimi je bila tudi osmerica Slovenk, ki je dosegla pomemben ekipni uspeh in na obeh tekmah zasedla mesta tik pod stopničkami.
  Več o ...
   
 • Eva Logar četrta v Sapporu

  02.02.2013

  Na Japonskem Eva Logar dosegla rezuletat kariere.
  Več o ...
   
 • Skakalke gladko do mladinskega zlata

  26.01.2013

  Slovenske skakalke Urša Bogataj, Ema Klinec, Špela Rogelj in Katja Požun so na mladinskem svetovnem prvenstvu v češkem Liberecu osvojile zlato medaljo na ekipni preizkušnji.
  Več o ...
   
 • Neisha s skakalci premierno predstavila pesem Krila

  24.12.2012

  Na Ljubnem v Ljubljani, v ljubljanskem BTC Cityju, je v petek, 21. decembra, zavladala prava skakalna evforija. Pod Kristalno skakalnico se je namreč predstavila naša snežna kraljica – Planica. Kot posebna gostja dogodka »Planica v Ljubljani« je nastopila Neisha in predstavila čisto svež videospot, ki ga je posnela z našimi skakalci in skakalkami. Vloge so se tokrat zamenjale in pognale po žilah adrenalin tako pevki kot skakalcem – njihov ubran nastop pa je dokazal, da jim srce bije za isto stvar.
  Več o ...
   
 • Otvoritev decembrskega promocijskega presežka Ljubno v Ljubljani

  03.12.2012

  V soboto, 1. decembra 2012 je pred Kristalno palačo v BTC City potekala otvoritev enomesečnega promocijskega dogodka Ljubno v Ljubljani.
  Več o ...
   
 • BTC prejemnik treh nagrad na 21. Slovenskem oglaševalskem festivalu

  29.11.2012

  Na 21. Slovenskem oglaševalskem festivalu, ki je med 28. in 30. marcem potekal v Portorožu in ki predstavlja najpomembnejši letni dogodek slovenske oglaševalske stroke, je BTC prejel kar tri priznanja.
  Več o ...
   
 
Prvi34567ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.